Bekister-ijzervlechter (m/v)
Konvert Interim Aalst
Lebbeke, BE
7 uur geleden

Profiel

Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij opzoek naar een ijzersterke bekister. Bij voorkeur heb je ervaring met het besturen van een heftruck en / of rolbrug.

Je zal werken in de vaste vroege van maandag tot vrijdag (7-15.30u).

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten.

De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...). Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, .

 • De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren. Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, .
 • De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling. Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren.
 • Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren. Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is : Rolbrug.

  Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is : Heftruck - Optie vast na interimperiode

  Vereiste kwalificaties

 • Fysiek in goed conditie zijn
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier