Assistent Store Manager Vers regio Lier
Jumbo Supermarkten
Sint-Truiden, BE
2 dagen geleden

Assistent store manager vers in regio Lier

Jumbo, de nieuwe supermarkt

Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit in ons DNA. Dat merk je in elke Jumbo supermarkt.

Ook in België maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker. Eind 2019 openden we hier onze eerste winkels.

En er is plaats voor nog meer Jumbo in het Belgische supermarktlandschap. Daarom zijn we op zoek naar supergemotiveerde medewerkers.

Ben jij een échte mensenhelper? Dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Jij, de nieuwe assistent store manager vers

Je bent de rechter- én linkerhand van de store manager. Is de store manager er even niet? Dan neem jij als assistent store manager de touwtjes in handen.

Zelfverzekerd en met verstand van zaken. Want alle commerciële en financiële aspecten van jullie Jumbo winkel ken je als jouw broekzak.

Losse eindjes? Die leg je zorgvuldig vast. En op het juiste moment hak je knopen door. Voel je het al kriebelen? Lees dan verder.

Dit heb je!

 • Een bachelor of een vergelijkbaar diploma
 • Een eerste ervaring als assistent store manager
 • Passie voor food en gastvrijheid
 • De kneepjes van het leidinggeven in je vingers
 • Veel goesting om te werken bij Jumbo
 • Jouw ambitie? Een goed draaiende Jumbo winkel. Daarvoor geef je als assistent store manager elke dag opnieuw een extra schwung aan je supermarkt.

  En vooral aan de versafdeling . Want de versafdeling is hét visitekaartje van je winkel. Laat dit nou toevallig de afdeling zijn waarvan de eindverantwoordelijkheid in joúw handen ligt.

  Je krijgt dus een verantwoordelijke functie, in een omgeving boordevol uitdaging waarvoor je organisatietalent goed van pas komt.

  Nog andere talenten? Zeker! Neem nu je talent om in geen tijd oplossingen te zoeken en te vinden samen met je team. Zo verdwijnen alle problemen als sneeuw voor de zon.

  Ook je talent om klanten gelukkig te maken, valt op. Hun vragen en opmerkingen vormen daarbij jouw rode draad. En onze 7 Zekerheden.

  Je bent een heuse geluksbrenger. Want niet alleen jouw klanten, maar ook onze medewerkers zijn supertevreden. Je organiseert het werk en regelt de taakverdeling als de zorgzame collega die je bent.

  Je zorgt bovendien nauwgezet voor de uitstraling en veiligheid van de Jumbo winkel, volgens de HACCP- en FAVV-richtlijnen.

  Tot slot : je bent wie je bent. En dat vinden wij helemaal oké! Want bij Jumbo is iedereen welkom.

  Dit wil je!

 • Een boeiende job met elke dag weer wat anders op je bord
 • Een aantrekkelijk loonpakket, dat brengt extra sneetjes brood op de plank
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, ecocheques en maaltijdcheques
 • Een uitgebreid inwerktraject in een bestaande winkel
 • Persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy : van mindfulness tot business Engels
 • Een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Zekerheid, met een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Solliciteer nu!

  Wil je graag iedereen klanten én collega's gelukkig maken in je Jumbo winkel in regio Lier? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als assistent store manager vers een onvergetelijke Jumbo schwung.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier