logistic engineer - young potential (ghent)
Randstad
Oostakker, Oost-Vlaanderen
14 dagen geleden

job description

Op zoek naar een uitdagende startersjob in de logistieke sector? Wil je graag aan de slag binnen een multinational? Zijn procesoptimalisaties echt jouw ding?

Waag dan nu je kans !Als Logistic Engineer zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : - Je draagt bij tot het continu verbeteren van de veiligheid, ergonomie, kwaliteit, leadtime, kostenefficiëntie, milieu impact en medewerkerstevredenheid van onze warehouse operations-

Je ontwikkelt productie werkmiddelen en processen inzake labeling, tooling, handling, stockage en implementeert lean concepten.

 • Je ontwerpt logistieke proces flows op basis van de noden van de organisatie.- Je neemt vanuit je logistieke engineering expertise actief deel aan Continuous Improvement activiteiten, Kaizen workshops en Focus Improvement activiteiten.
 • Je analyseert data met het oog op optimalisatie van stockageruimte en -middelen , als basis voor lay-out studies en om aangepaste werkmethodes te definierenJe ondersteunt productie in de implementatie van het dynamisch normmodel (tijdstudies, werk methode analyse) en speelt een belangrijke rol in het data beheer hiervan.
 • De Logistics Engineer rapporteert aan de manager Warehouse Optimization.

  qualification

  Je bent bij voorkeur ingenieur van opleiding of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur binnen logistiek.Ervaring in soortgelijke rol is een groot voordeel.

  Je bent een analyticus die juiste conclusies kan trekken en deze weet om te zetten in gerichte actieplannen.Je bezit basis vaardigheden om projecten te coördineren.

  Je bezit de nodige sociale vaardigheden om veranderingen te begeleiden.Je beschikt over goede ICT vaardighedenJe kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier