Persoonlijk Assistent
agilitas
Drongen
2 dagen geleden

Jouw taken

Voor een jonge budgethouder met het syndroom van down zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent.

Het is een uitzonderlijke takenpakket aangezien er zowel ondersteuning verleend wordt op school, op stageplaatsen, bij vrijetijdsactiviteiten en bij de budgethouder thuis.

De budgethouder maakt deel uit van een groot, open en warm gezin in Drongen. Ze hebben er samen een punt van gemaakt dat inclusie een vanzelfsprekende waarde is.

 • Open communicatie
 • Wederzijds respect
 • Verbondenheid
 • Zijn de drie pijlers voor het samenwerken met assistenten. As je je hier al in kan vinden dan heb je zeker de juiste basishouding om zijn assistent te worden.

  Hij is geboeid door politiek, aardrijkskunde, fysica, strips, klassieke muziek, Harry Potter en humor (liefst taalmopjes ).

  Je profiel

  Als zijn persoonlijk assistent ben je zijn houvast. Je moet een stressvolle situatie kunnen ontleden samen met de budgethouder.

  Auditieve structuur, vertrouwen en voorspelbaarheid bieden. Humor gebruiken is zeker een tip.

  Als persoonlijk assistent wordt je ingezet in een draaiende netwerk rond de budgethouder. Je dient open te staan om deel uit te maken van een team dat je niet elke dag ziet.

  Mantelzorgers, leerkrachten, stagebegeleiders,

 • Eigen vervoer
 • Stiptheid & structuur
 • Oog voor detail (voeding en verzorging)
 • Sta je open voor een nieuwe uitdaging, is empowerend werken op je lijf geschreven en ben je klaar bij te dragen voor een inclusieve maatschappij?

  Neem dan zeker je kans en solliciteer nu.

  18u / per week

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier