Meewerkend ploegleider (m/v)
Konvert Interim Lommel
Lommel, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een meewerkend ploegleider met reeds ervaring in de voedingssector.

Als meewerkend ploegleider sta je in voor het vlot verloop van het productieproces en het aansturen van jouw team. Je begeleidt operatoren en productiemedewerkers en zorgt voor een goed onthaal van nieuwe werknemers op de werkvloer.

Daarnaast controleer je de kwaliteit van de producten en heb je steeds aandacht voor de hygiëne- en veiligheidsregels. Naast het coachen van je team ben je ook de aangewezen persoon om kleine technische storingen te analyseren en zelf op te lossen.

Je denkt na over oplossingen en optimalisaties en dit met de nadruk op planning en efficiëntie van het productieproces. Je rapporteert in rechte lijn aan de productiemanager en doet een dagelijkse overdracht naar je collega-ploegleider.

Aanbod

De activiteiten en het administratieve beheer van het personeel opvolgen en controleren. De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren.

De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.

De verzending van bestellingen opvolgen en controleren. Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

Onderhoudsprocedures, werkwijzen, technische fiches, opvolginstrumenten ontwikkelen en verbeteren. Personeel opleiden in procedures, technieken, werkmethodes, gebruik van materieel en toepassing van de voorschriften.

Opslag van producten, grondstoffen, verbruiksgoederen organiseren of opvolgen en bestellingen opmaken. Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met : Voorbereiding (vermalen, kneden, .

 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
 • Een uitdagende en gevarieerde functie in een sterk groeiende organisatie.
 • Werken in een bedrijf dat investeert in jouw capaciteiten en technische kennis.
 • Een dynamische en verantwoordelijke functie met ruimte voor initiatief.
 • Werken in een 2-ploegen systeem
 • Vereiste kwalificaties

 • Minstens 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Relevante ervaring als operator
 • Probleemoplossend denken + hands-on mentaliteit
 • Kennis van voedselveiligheid, food defense, welzijns- en milieurichtlijnen
 • Een eerste ervaring of sterke affiniteit met de voedingssector
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier