Projectleider Bodemonderzoek
AGO Jobs & HR
Zelzate, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een bedrijf gelegen in de Gentse Kanaalzone, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider voor bodemonderzoeken.

Als projectleider bodemonderzoeken sta je in voor projectvolging van A-Z.Je volgt de beschrijvende en oriënterende bodemonderzoeken op, en bepaalt aan de hand van de resultaten de te hanteren methodieken.

Je stelt een planning op om de werkzaamheden vlot te laten te verlopen. Je staat in voor de coördinatie tussen de interne diensten.

Je woont op regelmatige basis werfvergaderingen bij.Je blijft up to date wat wetgeving betreft.Tot slot sta je ook in voor de rapportering naar de klanten toe.

Je bent in het bezit van een A1 diploma (bij voorkeur Master), en hebt een sterke interesse in milieuproblematiek, specifiek bodemvervuiling.

Ervaring op het vlak van bodemsaneringen is een pluspunt, maar absoluut geen must.Zelfstandig en klantgericht werken zijn voor jou een evidentie.

Je neemt graag initiatief, en bepaalt gemakkelijk prioriteiten.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier