DOSSIERBEHEERDER (M/V)
Over Ago
Burcht
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener met hoofdzetel in Zwijndrecht (Waaslandhaven). Voor de versterking van ons team bij Van Moer Rail zijn we op zoek naar een dossierbeheerder voor onze site in Zwijndrecht.

Als dossierbeheerder fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen.

De klanten bezorgen jou hun orders die jij gaat verwerken in het voorraadbeheersysteem. Je zorgt ervoor dat jouw collega's over de juiste informatie beschikken, zodat ze de producten kunnen opslaan in of verzenden vanuit het warehouse.

In overleg met jouw klanten en de operationele collega's zorg je ervoor dat er optimaal wordt gewerkt.

Vereisten

Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken, van het inbrengen van het orders tot en met de facturatie.

Door je sterke betrokkenheid beschouwen de klanten jou als een partner. Hetzelfde geldt met betrekking tot jouw collega's, ook zij kunnen steeds bij jou terecht.

Je communiceert vlot in het Engels, kennis Frans en Duits is een pluspunt. Zelfs onder tijdsdruk, blijf je rustig en vriendelijk naar de klanten toe.

Je vlotte communicatie helpt je hierbij.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Engels
 • Je hebt een goede kennis van het Frans
 • Je hebt een goede kennis van het Duits
 • Aanbod

  Bij Van Moer Logistics bieden we jou een uitdagende functie binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Je werkt samen met enthousiaste collega's die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Beveren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier