Servicemonteurs (m/v)
Lely
Regio Oost- en West-Vlaanderen
3 dagen geleden

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van melkrobots en bijhorende randapparatuur bij hun klanten.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere mechanica, elektronica, het beheer van computersystemen melkwinningstechnieken ea.

Daarnaast draag je zorg voor de inbedrijfstelling van nieuwe systemen en geef je bedieningsinstructie aan de klanten. Tevens behoort het draaien van storingsdiensten bij de uitoefening van deze functie.

Jouw achtergrond

 • Je hebt een technische opleiding genoten (richting elektromechanica en / of landbouwtechnieken) en / of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je beschikt over (minimum) relevante ervaring als onderhoudstechnieker en / of field service engineer.
 • Kennis en ervaring in de agrarische sector is een meerwaarde, geen must.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zeer zelfstandig werken.
 • Je bent communicatief en hebt een service- en klantgerichte instelling.
 • Je hebt goede kennis van het Nederlands en hebt basiskennis van de Engelse taal.
 • Je bent bereid om in wachtdienst te werken (24u / 24u; 7 dagen op 7).
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Interesse?

  Dan nodigen wij u graag uit om direct via onderstaande e-mailadressen te reageren. Gelieve uw sollicitatie te zenden aan :

  Dhr. Lieven Delbaere

  ldelbaere lok.lelycenter.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Onze organisatie / De afdeling

  Lely Center Vlaanderen N.V. maakt deel uit van de Lely Groep, een wereldwijd opererende groep van ondernemingen, actief in de agrotechniek.

  Ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde landbouwmachines en melkrobotsystemen vormen onze kernactiviteiten. Door constante innovatie te koppelen aan een hoge mate van klantgerichtheid heeft Lely een vooraanstaande positie verworven in Europa, Noord Amerika en Asiapacific.

  Binnen onze dynamische en informele bedrijfscultuur mogen gedreven en creatieve mensen rekenen op meer dan gemiddelde ontwikkelingsmogelijkheden.

  Bij Lely werken wereldwijd ca. 2.000 medewerkers.

  Lely Center Vlaanderen N.V. is één van de Lely Center-vestigingen van Lely Nederland en verantwoordelijk voor de verkoop en service van melkrobotsystemen en aanverwante producten in de regio Vlaanderen en Limburg.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier