Projectontwikkelaar
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
6 dagen geleden

Over de functie

Als ervaren projectontwikkelaar zorg jij voor de kwalitatieve inkoop en ontwikkeling van residentieel vastgoed in de regio Antwerpen.

Je prospecteert hiervoor naar nieuwe projecten, gronden, enz. Als vlotte onderhandelaar met een sterke commerciële insteek, beheer je op zelfstandige wijze grote en middelgrote projecten.

Naast een ervaren team krijg je ondersteuning van een vooruitstrevende marketing met een duidelijke visie op vastgoed.

Functie eisen

Jij bent iemand met een gestructureerde aanpak en een vooruitstrevende visie. Als ervaren projectontwikkelaar ben je tevens ook rekenkundig en commercieel sterk.

Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen :

 • Een hogere bouwkundige / real-estate opleiding
 • Minstens 5 jaar relevante ervaring als projectontwikkelaar
 • Een uitgebreid netwerk in Vlaanderen is een plus
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht bij een kwalitatieve ontwikkelaar dat zich specialiseert in residentiële en commerciële vastgoedprojecten in de regio Antwerpen.

  Met aandacht voor de toekomst, duurzaamheid en een groene leefomgeving, zorgen zij voor een frisse insteek in de dagelijkse projectontwikkeling.

  Naast ruimte voor initiatief en innovatie, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier