Medewerker commerciële binnendienst (M/V)
Actief Interim Sint-Niklaas
Sint-Niklaas, E Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor onze klant in Sint-Niklaas, een bedrijf dat alles verkoopt voor in en rond het huis, zoeken wij meerdere medewerkers voor de commerciële binnendienst.

Je hebt diverse contacten met klanten over bestellingen, leveringen, kredietcontracten, betalingsachterstanden, speciale regelingen, .

 • Deze contacten verlopen grotendeels telefonisch maar je behandelt ook mails en social media. Je staat in voor de acceptatie of weigering van kredietbestellingen aan de hand van vastgelegde criteria.
 • Hiermee heb je dus een directe impact op de omzet én het kredietrisico. Je stelt in bepaalde gevallen een alternatief voor om toch alle klanten te proberen helpen.

  In een aantal gevallen lopen de contacten via derde instanties zoals notarissen, advocaten, ocmw's, ... Je maant klanten aan om hun achterstanden te betalen.

  Uiteraard doe je dit met het nodige respect. Bij problematische kredietdossiers sta je af en toe in contact met politie of juridische instanties.

  Je voert allerlei administratieve taken uit zoals postverwerking, klassement, ... Functie-eisen Het spreekt voor zich dat je klantvriendelijk bent en correct inspeelt op de behoeften van alle klanten.

  Telefonische contacten schrikken je niet af. Je voelt je thuis in cijfers en kan ze op een juiste manier interpreteren. Je hebt een basiskennis Excel, Word, Outlook, .

 • Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans (mondeling en schriftelijk). Je bent commercieel ingesteld. Arbeidsvoorwaarden Voltijdse, vaste job Je werkt in 2 ploegen : de ene week van 8u tot 15u30, de andere van 9u30 tot 18u Ruimte voor initiatief en persoonlijke groei Boeiende en leerrijke projecten in teamverband Een bedrijfscultuur die gericht is op ondernemen, innoveren en klantgericht denken Je draagt actief bij aan een gemeenschappelijk doel in team Een marktconform salaris inclusief maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ecocheques, ADV-dagen, .
 • Stabiele werkgever Filearme omgeving Moderne werkomgeving! Veel leuke personeelsactiviteiten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier