Winkelbediende (m/v)
Konvert Interim Tessenderlo
Tessenderlo, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant te Tessenderlo zijn wij op zoek naar een een enthousiaste winkelbediende voor een bekend warenhuis. Samen met jouw collega's sta je voornamelijk in voor het versnijden en verpakken van charcuterie & kazen en het aanvullen in de togen.

Ook het afbakken van broodjes en het aanvullen van de bakkerijafdeling is een terugkomende taak. Ook het aanvullen van de winkelrekken en kassawerk is een vaak terugkomende taak.

Je werkt ook in het weekend met een beurtrol. Heb je interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

Aanbod

Betalingen ontvangen. De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. Producten inventariseren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen Optie vast Aangename werkomgeving

Vereiste kwalificaties

Een eerste werkervaring is een pluspunt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier