QUALITY ENGINEER
Argon selectie
8850 Ardooie
5 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Ben jij de persoon die kwaliteit bovenaan zijn agenda plaatst en werk je graag in een productie gerelateerde omgeving? Dan is onze functie als Quality Engineer zeker iets voor u!

Jobinhoud

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het bewaken van zowel de productkwaliteit als van het productieproces.

Dit gebeurt door het bepalen van de noodzakelijke metingen, controles volgens de eisen van de klant en de in het kwaliteitsmanagement systeem vastgelegde procedures, om zo bij te dragen aan de optimalisatie en consistentie van de kwaliteit binnen de organisatie.

De Quality Engineer verzamelt alle noodzakelijke documentatie die gelinkt is aan de PPAP. Dit om aan te tonen dat het product voldoet aan de klanteneisen en om de product vrijgave bij de klant te bekomen.

Als Quality Engineer sta je in voor een adequate klachtenafhandeling alsook de leveranciersklachten.

De Quallity Engineer is tevens verantwoordelijk voor het up-to date houden van het kwaliteitssysteem.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Masterdiploma

Kennis van beginselen van kwaliteitszorg (PPAP, control plan, ISO, ...), principes, systemen, standaarden, methodes, klantenverwachtingen en klantentevredenheid, training, teamwerking, verbetersystemen en professionele ethiek.

Technisch en ruimtelijk inzicht.

Goede communicatie skills

Zin voor realisme

Ervaring : Geen ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : De kans om jouw ondernemingsspirit ten volle uit te leven in een professionele en mensgerichte omgeving met internationale contacten.

Een afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden waar je zelf zaken kunt realiseren.

De mogelijkheid om te groeien met impact en om in open overleg jouw rol mee vorm te geven.

Concurrentieel salaris.

Loon : Maandloon

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier