Verkoopsmedewerker fashion geen zondagwerk (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een kledijzaak regio Veurne zijn we op zoek naar een fulltime verkoopsmedewerker (tijdelijk) met ervaring in de verkoop van dameskledij.

Je staat in voor het aanvullen van jouw afdeling binnen de winkel. Je zorgt ervoor dat jouw afdeling er steeds piekfijn bij ligt.

Daarnaast sta je de klanten te woord en help je den mensen waar nodig. Ook kassawerk behoord tot jouw takenpakket. Je bent vriendelijk, klantgericht en bent gemotiveerd.

Naast het Nederlands spreek je een aardig mondje Frans. Ook het werken met pc vormt voor jou geen enkel probleem. Je werkt telkens op zaterdag, maar bent steeds thuis op zondag en 1 vaste dag in de week.

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

Aanbod

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Betalingen ontvangen. Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, .

 • De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen.
 • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

  Producten verkopen : Kleding Een tijdelijke opdracht van half december 2019 tot juli 2020

  Vereiste kwalificaties

  Ervaring in de verkoop is een must.U heeft een goede kennis van de Nederlandse en Franse taalWerken op zaterdag vormt voor u geen probleem, geen zondagwerk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier