technisch commercieel bediende
Randstad
Roosdaal
13 dagen geleden

job description

Ben jij vlot in zowel het Nederlands en Frans, interesse in bouwtechnieken en klantgericht ingesteld? Dan ben jij misschien dé persoon die wij zoeken! Voor een Belgisch bedrijf in bouwmaterialen en gelegen in de ruime omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een technisch en administratief sterk commercieel bediende.

Wat kan jij verwachten?- Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten.- Jij staat in voor het opmaken van de offertes en de verdere uitwerking hiervan.

 • Jij houdt de bestellingen nauw in de gaten en volgt deze correct op. Hierbij verwerk je orders, neem je contact op met zowel klanten als leveranciers en stel je transportdocumenten op.
 • Jij gaat dieper in op de vraag van de klant en weet deze technisch en commercieel te onderzoeken. Hieraan koppel je vervolgens het juiste advies en de correcte service.
 • qualification

  Wie ben jij? - Jij hebt een vlotte kennis van Nederlands en Frans.- Jij hebt een grondige kennis van het Officepakket. Kennis van Navision is een pluspunt.

 • Jij werkt ordelijk, nauwkeurig, organisatorisch en klantgericht.- Jij hebt een grote affiniteit met de bouwsector en toont grote interesse in bouwtecnieken -
 • en materialen. Wij bieden jou : - Een afwisselende en boeiende functie.- Een tewerkstelling in een dynamisch team.- Een voltijdse tewerkstelling waarbij je elke weekdag werkt van 9u-

  18u. Heb je zin om erin te vliegen en voldoe je aan het gevraagde profiel? Solliciteer dan snel online of stuur een motivatiemailtje naar aalst.office tempo-team.be.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier