Lijnverantwoordelijke nachtploeg (m/v)
Konvert Interim Tielt
Tielt, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van behangpapier zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Je taken : - Je staat autonoom in voor de goede werking van de productielijn (parameters opvolgen en instellen).

 • Je stuurt de lijnmedewerkers (2) aan en staat in voor de goede regeling van de machines.- Je zorgt dat het productieproces op rolletjes loopt.
 • Spreekt deze vacature je aan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Konvert Interim Tielt op het nummer : 051 / 405451 of via mail : tielt.interim konvert.be.

  Aanbod

  De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.

  De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

  Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controlerenDe parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. Personeel opleiden in procedures, technieken, werkmethodes, gebruik van materieel en toepassing van de voorschriften.
 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - Je wordt omringd door toffe collega's met zin voor humor.

 • Je krijgt voldoende vrijheid om samen met de ploegchef je stempel te drukken.- Competitief loon.
 • Vereiste kwalificaties

 • Het aansturen van mensen en het oplossen van problemen zijn voor jou noodzakelijke uitdagingen.- Je hebt oog voor details.
 • Je gaat pro-actief op zoek naar processen of zaken die verbeterd kunnen worden. - Kennis van 5s is een extra troef.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier