Medewerker reizigersinfoteam - (Eerste) verkeersinfobediende
HR Rail
Dendermonde, BE
3 dagen geleden

Als medewerker bij het reizigersinfoteam ben je de stem’ van NMBS. Je komt zowel rechtstreeks als onrechtstreeks in contact met de reizigers en vormt dus een uiterst belangrijke schakel bij de informatie-

verstrekking. Je hoofdtaak is de reizigers correct, duidelijk en tijdig te informeren, zowel bij normaal als bij verstoord treinverkeer.

Je gebruikt hiervoor het automatische aankondigingssysteem EMMA, dat achter de computerstem in de stations zit en de schermen op de perrons aanstuurt.

Af en toe roep je ook live’ om.

Je staat in voor volgende taken :

 • Reizigers informeren over realtime treinverkeer : vertragingen en oorzakenspoorwijzigingentreinafschaffingenalternatieven bij verstoord treinverkeer en spoorwerken(gewijzigde) treinsamenstellingveiligheidsmededelingen bij doorrit van trein in station
 • Reizigers en medewerkers informeren over incidenten : Updaten en doorgeven van storingsinformatie voor elk incident met een beduidende impact op het treinverkeer.
 • Deze info wordt gebruikt om de reisplanner, website en schermen in de stations te voeden.Collega’s informeren bij storingen die een impact hebben op meerdere treinen, als een trein wordt afgeschaft of als individuele treinen grote vertraging oplopen...).

 • Capteren en analyseren van informatie :
 • Je ontvangt je informatie via verschillende contacten : teamleader info, medewerkers reizigersinfo van omliggende seinhuizen, stationspersoneel, verkeersleiding.

 • Geregeld moet je ook zelf proactief bij hen om informatie vragen.
 • Als je wordt aangeworven als eerste verkeersinfobediende, dan neem je het voortouw binnen het team.

  JN 258 H-HR / 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier