Commercieel vertegenwoordiger zwembaden
Willy Naessens Group
Overijse
3 dagen geleden

functie

Je bent een relationele verkoper die een WAUW gevoel creëert bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van zwembaden voor alle regio's.

Je bezoekt onze klanten thuis, je past je daarvoor aan volgens hun beschikbaarheid. Je luistert naar de wensen van de klanten en begeleidt hen in het ontwerpen van hun droom.

Je bent inventief en creatief om met de klant mee te denken, op zoek naar oplossingen om hun droomproject mogelijk te maken.

Je maakt de klant warm voor de kwaliteit en het totaalconcept (binnen afwerking, verlichting, kleur, ). Je maakt offertes op, indien nodig kan je hiervoor rekenen op ondersteuning van je collega’s, de calculators.

Nadien sluit je de verkopen zelf af. Eveneens bouw je nieuwe contacten uit via beurzen en netwerking.

Je rapporteert aan de Sales Manager.

Jouw profiel

Bij voorkeur heb je ervaring in de zwembad-, sanitaire-, of technische sector. Een eerste commerciële ervaring met product gericht op de consument is een pluspunt.

Je bent een joviaal en enthousiast persoon die vlot contacten kan leggen bij een divers maar vooral hoger publiek. Door je luistervaardigheid en je overtuigingskracht word je een vertrouwenspersoon, van wie klanten graag advies krijgen en bij wie ze effectief kopen.

Je passie en originaliteit helpen je in het slagen van je verkoop, waar je de meeste voldoening uit haalt. Je bent heel flexibel om afspraken te laten plaatsvinden, vooral op zaterdag en s avonds.

Je kan vlot overweg met de computer en je slaagt erin er een goede planning op na te houden. Je bent tweetalig NL FR.

Ons aanbod

We bieden je een verantwoordelijke functie en de kans om een groeiend bedrijf mee verder uit te bouwen. Het bedrijf heeft een ijzersterke reputatie in de markt en steunt op een goede organisatie en een stevige knowhow.

De bedrijfscultuur moedigt initiatief en ondernemerszin aan. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

We bieden je een interne opleiding en een verloning aangepast aan inzet en resultaten.

Ligging

Filterco Overijse werd opgenomen in de Willy Naessens Group sedert 2003 en bestond eerder al 40 jaar, deze vennootschap bestaat ondertussen ook bijna 50 jaar.

Alle activiteiten die vanuit de hoofdzetel worden aangeboden, worden ook aangeboden en uitgevoerd vanuit de zetel Overijse

HR Medewerker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier