Marketeer Colruyt Group & Private Labels
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
1 dag geleden
source : Jobat

De huismerken van Colruyt Group (Boni Selection, Graindor, Everyday ) zijn top-of-mind bij de Belgische voedingsconsument.

Jij denkt mee na over de ontwikkeling van deze merken en tekent marketingplannen uit. Bovendien geef je mee vorm aan het imago en de reputatie van Colruyt Group zelf.

Colruyt Group is actief in de distributie van voedingswaren en non-food in België, Frankrijk en Luxemburg, met zowat 550 eigen winkels en meer dan 580 aangesloten winkels.

In België gaat het om Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Dreamland, Dreambaby en de geaffilieerde winkels Spar en Spar Compact.

We zijn ook actief in de foodservice business (levering van voedingswaren aan hospitalen, bedrijfskeukens en horecabedrijven) via Solucious.

In jouw functie maak je deel uit van corporate marketing Colruyt Group . Dat betekent dat je in al je initiatieven ook het overkoepelende merk van Colruyt Group in het achterhoofd houdt.

Als marketeer vertaal je de strategische doelstellingen van onze huismerken naar marketingobjectieven en -acties en communicatieplannen .

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van huismerken in een aantal productcategorieën. Natuurlijk zijn jouw adviezen altijd gebaseerd op gedegen cijfers, marktanalyses en trendrapporten.

Je ondersteunt de beslissingsorganen die instaan voor de product- en assortimentsontwikkeling van onze huismerken en helpt hen om de juiste beslissingen te nemen.

Zo vindt de consument in ons aanbod altijd de ideale voedingsproducten : met de beste prijs-kwaliteitverhouding en perfect aangepast aan zijn dagelijkse noden en levensstijl.

Bij nieuwe productintroducties speel jij een centrale rol voor het verpakkingsconcept en -design . Je houdt de verpakkingen van elke productlijn regelmatig tegen het licht en stelt verbeteringen voor.

Zodat de consument sneller zijn weg vindt in ons assortiment en makkelijker kan kiezen. Bovendien zorg je dat de marketingdoelstellingen vertaald worden naar de dagelijkse merkbelevenis van de klant.

Bijvoorbeeld : hoe komt de duurzame visie van Boni Selection tot uiting in de packaging? En hoe communiceer je daarover?

Regelmatig rapporteer je over de vorderingen van je marketingplannen. Zitten we op koers om de strategische doelstellingen te halen?

Hiervoor baseer je je op concreet behaalde resultaten alsook op inzichten uit marktonderzoek .

Tenslotte lever je ook een sterke bijdrage aan het imago van Colruyt Group. Je bent de drijvende kracht achter content campagnes zowel op onze website als op sociale media.

Samen met collega-brandmarketeers start je nieuwe marketinginitiatieven en -projecten op. Af en toe werk je ook mee aan above-the-line campagnes.

Je werkt in Halle . Ook krijg je de mogelijkheid om 2 dagen per week in een regionaal kantoor te werken.

 • Ervaring en opleiding Je hebt liefst een masterdiploma. Je hebt al 5 à 10 jaar ervaring in brand- of productmanagement.
 • Je hebt op z’n minst voeling met voeding. Ervaring als marketeer in fast moving consumer goods is zeker een pluspunt!

 • Communicatief sterk en doelgericht Je kan een briefing duidelijk structureren en geeft goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd.
 • Je verliest hierbij je doel nooit uit het oog. Je denkt ook in oplossingen en past je gemakkelijk aan verandering aan.

 • Overtuigend en vernieuwend Je kan anderen vlot enthousiasmeren en bent steeds nieuwsgierig op zoek naar kennis en innovatiemogelijkheden.
 • Hierbij hoort ook dat je graag netwerkt in je domein, om expertise op te pikken en intern te delen.

 • Assertief Je staat stevig in je schoenen en bewaakt je grenzen goed. Je trekt anderen hier ook in mee en stimuleert hen om te groeien.
 • Analytisch inzicht en oog voor detail Je kan op basis van data en kennis kritische analyses maken en daar concrete acties aankoppelen.
 • Daarnaast ontsnapt geen foutje of kans tot verbetering aan jouw getrainde oog.

 • Empathisch en begripvol Je stemt je acties altijd goed af met de marketeers van onze verschillende merken. Tegenover collega’s van andere winkelformules stel jij je open en dynamisch op.
 • Talenkennis Je bent Nederlandstalig, ofwel Franstalig met idealiter een stevige kennis van het Nederlands.
 • Verantwoordelijkheid en impact Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je ziet snel het resultaat van je inspanningen zowel in onze winkels als in onze corporate communicatie.
 • Je denkt mee op merkniveau en kan dus echt het verschil maken.

 • Sterke merken Everyday, Boni Selection, Graindor, Kangourou, Wie kent deze klinkende namen niet?
 • Stimulerende werkomgeving Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
 • Zelfontplooiing Je kan bij Colruyt Group een waaier aan opleidingen volgen om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Extralegale voordelen Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een bedrijfswagen en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier