Onderhoudstechnieker
Verpoucke
Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Overzicht vacatures8870 IzegemBen je op zoek naar een job waarin jouw technische kennis kan ingezet worden in een fabriek van de toekomst’?

Heb je een goede computerkennis en interesse in de (koeltechnische) processen van onze klant? Dan ben jij wie wij zoeken!JOUW FUNCTIENa een intensieve opleiding ben je medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud in de koeling en van het geautomatiseerde machinepark.

Concreet omvat jouw job : Het uitvoeren van preventief onderhoud en interventies bij defecten in de productie. Technische problemen analyseren en een efficiënte oplossing bieden.

Betrokken zijn bij optimalisatie projecten of nieuwe investeringen.Werken met verschillende aspecten van onderhoud, gaande van PLC-sturing, automatisatie, nutsvoorzieningen tot elektrisch- en mechanisch onderhoud.

Vlot communiceren met collega’s en productieverantwoordelijken. Uitvoeren van controles vanuit de controlekamer. Je rapporteert aan de supervisor technische dienst.

Trefwoorden : onderhoud, technieker, maintenance, plc, automatisatie, elektrisch, elektromechanica, mechanica, elektriciteit, service, koeling, proces, SAP, koeltechnieken, pompen, kleppen, regelapparatuur, compressoren, JOUW PROFIELDe onderhoudstechnieker die wij zoeken : Genoot een technische opleiding (A1 of A2 elektromechanica, elektriciteit, mechanica) Kan zowel een schoolverlater zijn of iemand met een eerste technische ervaring in een productieomgeving Ondersteunt en promoot de hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften die gangbaar zijn in een voedingsbedrijf.

Is Nederlandstalig Is sterk met de computer, nauwkeurig en leergierigONS AANBODEen marktcompetitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eco cheques, pensioenplan, hospitalisatieverzekering, woon-werk,.

 • 43 dagen verlof.Werken in een twee ploegenstelsel (voormiddag 06 : 00 14 : 00 of 14 : 00 22 : 00). Een uitdagende en boeiende functie in een internationaal bedrijf Technische uitdagingen, een degelijke opleiding en mogelijkheden tot doorgroei in de organisatie.
 • HET BEDRIJFOnze opdrachtgever is een op en top Belgisch familiebedrijf die intussen meer dan 5000 medewerkers heeft en actief is 12 Europese landen.

  Innovatie is het belangrijkste ingrediënt van dit voedingsbedrijf. Ze willen in Europa een leidende positie hebben en behouden in al hun kernactiviteiten.

  De voorbije jaren is zeer sterk ingezet op automatisering.Om hun strategie en groei verder te bestendigen, zoeken zij een onderhoudstechnieker.

  INTERESSE?Solliciteer online of stuur je CV naar Jarno Broodcoorens, e-mail : jbroodcoorens verpoucke.com Neem gerust contact op voor meer info via +32 (0)472 93 64 74

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier