Harvey Nash - Linux Engineer
Harvey Nash
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Job description Binnen het departement IT zijn wij op zoek naar een System Engineer Linux / security. Je maakt deel uit van het team "Distributed OS" binnen het departement IT Infrastructure Delivery & Operations.

Dit team staat in voor alle technische en applicatieve aspecten rond Windows en Linux servers. De functie bestaat primair uit support taken rond Linux RHEL6,7 en 8 servers, hoofdzakelijk in een gevirtualiseerde VMware / Nutanix omgeving.

Dankzij je grondige technische kennis van server OS (RedHat 6 - 7 - 8), werk je mee aan het volledige beheer van de bestaande omgevingen, en aan de "life cycle" en technologische evolutie daarvan.

Zowel proactief als probleemoplossend werk je aan een maximale beschikbaarheid van de systemen voor de eindgebruikers (incident-analyse, probleemoplossing, monitoring van performantie, tuning, architectuur-optimalisatie, beveiliging.

 • en volgt de operationele processen en procedures die daarrond afgesproken zijn. What you'll do het projectmatig installeren, configureren en integreren van server infrastructuur en Applicatieve componenten volgens afgesproken of nieuw op te stellen infrastructuur architectuur Je analyseert en bewaakt de impact van nieuwe releases en installaties van additionele componenten.
 • Je bent ook betrokken bij business projecten voor technische, applicatieve en DB gerelateerde aspecten. Je staat in het bijzonder in voor de Alfresco, liferay en Guidewire pakketten en voor alle Middleware componenten eromheen zoals Tomcat, Apache, Java, JBoss etc.

  Automatisatie via Ansible / Python en Jenkins deployment is een evidentie voor u Profile Je bent drietalig Nederlands-Frans-Engels Je hebt minimaal een master diploma, of gelijkwaardig door ervaring.

  Product kennis op engineering niveau van Linux RedHat is een vereiste Automatisatie op basis van Ansible / Python is iets waar je interesse en ervaring in hebt Basiskennis van HA systemen zoals clustering, Active-Passive, Load Balancing, DRP is een vereiste Gestructureerd en procedureel werken volgens ITIL, Prince2 en Agile is voor u een evidentie Security ligt u nauw aan het hart en waakt over de beveiliging van de systemen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier