Heftruckchauffeur in 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Ardooie, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een groenten bedrijf te Ardooie zoeken we een heftruckchauffeur / reach truckchauffeur. Je voert verplaatsingswerkzaamheden uit, laden en lossen, Je beheert de opslag- en bevoorradingswerkzaamheden uit.

Daarnaast hou je u steeds aan de kwaliteitsprocedures en veiligheidsvoorschriften.

Aanbod

De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden, overeenkomstig de kenmerken van de producten en de verplaatsingsomstandigheden.

Goederen in opslagzones plaatsen. De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden.

De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren.

Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen. Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, .

Ladingen verplaatsen met behulp van : Reachtruck Na interim periode maak je kans op een vast contract.Dit voor een functie in twee ploegen.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een heftruckattest en reach truckattest. Je hebt reeds ervaring als heftruckbestuurder.Je spreekt goed Nederlands, Frans of Engels.

Je hebt reeds ervaring met stockage en stapelen in de hoogte.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier