Production Supervisor
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler op de internationale markt van de dental care products, zijn wij op zoek naar een Production Supervisor.

In deze functie word je verantwoordelijk voor de afdeling waarop alle afvul- en verpakkingsactiviteiten plaats vinden. Je staat in voor het goede verloop van de activiteiten binnen de cleanroom en de verpakkingsafdeling.

Hierbij stuur je een team van een 10-tal personen aan en gaat er veel aandacht naar de productie en het beheer van het magazijn.

Bij dit laatste is stockageoptimalisatie een belangrijk aandachtspunt. Concreet sta je o.a. in voor het optimaliseren van order doorlooptijden en productieplanning, het onderzoeken en oplossen van problemen ivm productiekwaliteit en -proces, het uitwerken van verbeteringen en het bewaken van de toepasselijke kwaliteitssystemen.

Voor deze functie beschik je over een bacheloropleiding of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring. Je beschikt over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Bovendien heb je ervaring in een productieomgeving en beschik je over kennis van een Cleanroom omgeving. Leidinggevende capaciteiten en een analytische ingesteldheid waarbij je graag op zoek gaat naar manieren om processen te optimaliseren, zijn van zeer groot belang.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier