Polyvalent technieker nacht modern machinepark - Vast contract
Manpower
Alveringem, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als technieker sta je samen met je collega in voor het operationeel draaiend houden van versnijdingsmachines, ovens, sorteer-, bewerkings- en verpakkingsmachines.

Hierbij sta je in voor het opsporen van elektrische, PLC en elektronica fouten, vervang je preventieve onderdelen van de aandrijvingen, motoren, sensoren, etc.

Periodiek werk je mee aan nieuwe projecten, het ombouwen en omvormen van het machinepark en sta ondersteun je de operatoren naar het gebruiken en instellen van de machines.

De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma A2 of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en heeft een eerste ervaring als technieker binnen de industrie.

Hierdoor heb je een brede technische kennis naar elektriciteit, mechanica, PLC sturingen, hydraulica en pneumatica.

Als persoon werk je graag in een moderne en geautomatiseerde omgeving en weet je zowel snel als beredeneerd storingen op te lossen.

Bij voorkeur ben je communicatief in het Nederlands en Frans, notie Engels is een troef.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier