MEET- EN REGELTECHNIEKER | AUTOMATEN/RECEPTOREN/REGELCIRCUITS
Manpower
Herentals
6 dagen geleden

Job Description

Als Meet- en Regeltechnieker ben je gepassioneerd door reparatie en onderhoud aan autonome systemen en andere technische installaties.

Naast het preventieve onderhoud ben je in staat storingen op te sporen en te verhelpen. Dit voornamelijk op hydraulisch en pneumatisch vlak.

Door een tijdig ingrijpen kan je een vlot proces garanderen.

Indien je zelf ideeën hebt voor eventuele technische verbeteringen, dan zorg je voor de uitwerking en de implementatie.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een absolute grootmacht binnen zijn sector. Daarmee is dit bedrijf uitgegroeid tot een stabiele en vaste waarde.

Voor de Kempen zijn we op zoek naar een Meet- en Regeltechnieker die bereid is met de Vaste Nacht te werken.

Candidate Profile

Je hebt een technische opleiding genoten en weet dit aan te vullen met een relevante werkervaring. Pneumatica en hydraulica zijn voor jouw vertrouwde domeinen.

Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf ontplooien in een stimulerend en uitdagend machinepark.

Werken onder een gezonde dosis stress in geval van technische pannes maakt je scherp en zorgt ervoor dat je nauwkeurig, resultaatgericht en creatief gaat denken en handelen.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract bij een professionele en stabiele firma. Door middel van training en opleiding krijg je de mogelijkheid jezelf nog meer te ontwikkelen.

Een competitief salarispakket, een boeiende, dynamische, inspirerende werkervaring en tal van extralegale voordelen.

Twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier