BI Tester
Smals
Brussel, Belgium
5 dagen geleden

Functiebeschrijving

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een BI Tester.

Zijn / haar hoofdtaken zal bestaan uit :

 • Het opstellen, onderhouden en uitvoeren van testscenario's;
 • Advies geven met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken en testomgevingen;
 • Het aanleveren van input voor de testplannen, de verdeling van het systeem naar de te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties;
 • De inschakeling bij testing binnen een BI-context;
 • Het werken als agile tester in een BI-ontwikkelingsteam;
 • Zorgen dat de software ontwikkeld in zijn / haar team correct samenwerkt met andere raakvlakken;
 • Het optreden als test coach binnen een agile team. Advies verstrekken hoe de andere teamleden (ontwikkelaars, analisten, .
 • testen kunnen uitvoeren en ontwikkelen;
 • Rapportering over de kwaliteit van de software aan de verschillende stakeholders (ontwikkelaars, analisten, teamleiders, testmanagers, ...).
 • Profiel

  Je behaalde een Bachelordiploma in de informatica, beschikt over een goede kennis van analysemethoden en hebt een gevarieerde technische bagage : Oracle databases, SQL, PL / SQL, ETL, ODI (Oracle Data Integrator) en OBI (Oracle Business Intelligence).

  Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en je werkt graag in een team. Je houdt van uitdagingen en aarzelt niet om op eigen initiatief concrete en innoverende oplossingen aan te brengen.

  Aanbod

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier