Technisch commercieel vertegenwoordiger Eltec Dexis
Imes Dexis
Genk, België
5 dagen geleden

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek maken deel uit van onze totaalservice.

Eltec Dexis is actief in sectoren als marine, voeding, farma, bouw, automotive, chemie, waste en facility. Om het vakbekwame salesteam te versterken zijn we op zoek naar een gepassioneerde technisch commercieel vertegenwoordiger voor regio Limburg en Kempen .

Jouw functie

Als enthousiaste en gemotiveerde vertegenwoordiger maak je onze diensten bij industriële bedrijven bekend. Onze klanten bevinden zich in sectoren als food & beverage staalindustrie, chemie, olie &gas, farmaceutica, marinebouw en haven activiteiten.

Samen met de product specialisten kan je een gepast commercieel voorstel uitwerken voor de klant. Je levert ook en bijdrage aan de commerciële en marketingstrategie van het bedrijf.

In deze buitendienst functie sta je ook in voor de verdere commercialisering van de aan jou toegewezen regio. Je krijgt deels een portefeuille van bestaande klanten, van KMO’s tot grote industriële spelers.

Daarnaast voer je zeer actief prospectie ter uitbreiding van je klanten portefeuille.

Je zorgt tenslotte voor een vlotte communicatie met de binnendienst die instaat voor de opmaak van offertes en de verwerking van bestellingen

Jou profiel

 • Liefst heb je een technische achtergrond en ervaring met netwerken en marketing. Een passie voor techniek en enkele jaren ervaring in een commerciële rol is zeker een pluspunt.
 • Je kan je perfect inleven onze producten zoals elektromotoren , aandrijvingen en pompen. Dankzij deze expertise profileer je je als vertrouwenspersoon van je klant en weet je de juiste noden te detecteren.

 • Je hebt reeds ervaring opgebouwd in regio Kempen en Limburg en beschikt over contacten bij technische diensten en industriële bedrijven.
 • Je houdt ervan om de baan op te gaan en prospectie te doen alsook bestaande klantencontacten te onderhouden
 • Je bent vlot, gedreven en gepassioneerd. Je bent een kei in netwerken.
 • Je bent empathisch, je kan zelfstandig werken, je bent goed georganiseerd en denkt resultaatgericht.
 • Daarnaast ben je een teamspeler met een positieve en proactieve ingesteldheid. Een technisch gamma aan producten schrikt jou niet af.
 • Je hebt dan ook een sterke wil om bij te leren.

  Ons aanbod

  Je komt terecht in een sterke stabiele groep met heel wat ambitie . In onze organisatie worden de waarden eenheid, durf en transparantie hoog in het vaandel gedragen.

  Naast een hecht en stabiel team in een bedrijf met doorgroeimogelijkheden kan je rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket afgestemd op je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier