Technieker
Aertssen
Verrebroek
5 dagen geleden

BEDRIJFSVOORSTELLING

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in Belgiƫ op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek.

Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in Belgiƫ zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten.

Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

WAT ZAL JE DOEN?

 • Je staat in voor het nazicht en herstellingen aan machines die voor klanten in opslag staan (verreikers, hoogwerkers, ed.).
 • Je analyseert storingen, zorgt voor een diagnose en lost de storing vervolgens op.
 • Je zorgt voor modificaties aan de machines op vraag van de klant.
 • WIE ZOEKEN WE?

 • Je bent minstens in bezit van een diploma secundair onderwijs (mechanica) of gelijkwaardig door ervaring of passie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als technieker aan machines. Kandidaten zonder professionele ervaring maar met een neus voor techniek zijn ook welkom!
 • Je werkt nauwkeurig en kan goed in team werken.
 • Je bent flexibel en resultaatgericht. Je stelt de klant voorop en zet je in voor het bereiken van de gewenste kwaliteit.
 • ONS AANBOD

  Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Als technieker bieden we je een uitdagende functie in onze firma waar passie en gedrevenheid vaste waarden zijn.

  Je zal tewerkgesteld worden in onze GLOEDNIEUWE moderne vestiging te Verrebroek. Je mag je verwachten aan een competitief salarispakket aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen.

  Continu opleiding en training zorgen ervoor dat je je blijvend kan ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier