Software Engineer
Bimona bvba
Kempen, Belgium
4 dagen geleden

Company

Onze klant gelegen in het hartje van de Kempen, wil graag insourcen, wat maakt dat er meerdere IT- functies binnen het bedrijf vrijkomen.

 • Ben jij opzoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de IT-sector en heb je hierbij altijd al willen werken in een getalenteerd (software) Engineers team?
 • Heb je hierbij genoten van de nodige ervaring binnen de sector of heb je hier nog geen ervaring binnen kunnen opbouwen?
 • In beide gevallen is deze vacature iets voor jou!

  Functieomschrijving Software Engineer

  Jij als Software.Net Engineer, bent iemand met een gezonde dosis ambitie, met of zonder ervaring, die enorm kan genieten van het meewerken aan grote projecten.

  Dit door jouw inzicht in en kennis van het vertalen van eisen naar goede software-ontwerpen.

  Profiel Software Engineer

 • Heb jij een Bachelor of Master ICT én heb je hierbij kennis van C# of C++, GIT en SQL ?
 • Weet jij je vloeiend uit te drukken in het Engels en wordt jij door anderen beschreven als een probleemoplosser die wel van een gezonde portie uitdaging houdt?
 • Dan zijn wij goed op weg naar die idéale match.

  Jij bent iemand die niet enkel een passie heeft voor software development maar blijft ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en technologieën binnen software.

  Dit maakt dat jij een kei bent binnen jouw vakgebied wat ervoor zorgt dat je verantwoordelijk met jouw werk om kan gaan en met trots het resultaat van je werk over de hele wereld toont.

  Aanbod

  En nu de grote vraag waar jij het antwoord op verwacht. What’s in there for me?

  Deze op jouw lijf geschreven droomjob van Software .Net Engineer wordt beloond met een aantrekkelijke functie in een aangename, multinationale omgeving ver weg van files, waardoor jij je kan focussen op uitdagende projecten binnen diverse omgevingen zoals (cloud, embedded, client, hardware en software-

  integratie). En omdat onze klant jouw harde inzet wel weet te waarderen zijn er nog een aantal extraatjes.

  Iedereen weet dat de liefde van een werknemer door de maag gaat. En daarom voorziet dit bedrijf jou van de nodige lunch + extraatjes doorheen de dag, kan je genieten van een aantrekkelijk salaris én mag je hierbij rekenen op meer vakantiedagen dan gemiddeld.

  Sluit deze vacature aan bij jouw profiel en heeft deze gewoon jouw interesse geprikkeld of wil je graag meer informatie?

  Stuur ons dan zeker jouw CV door. Wij kijken er alvast naar uit iets van jou te horen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier