Verkoopmedewerker herenkledij (m/v)
Konvert Interim Gent
Gent, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert regio Gent centrum zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker voor een boetiek waar ze enkel mannenkledij verkopen.

TAAKOMSCHRIJVING : oVerkoop van herenkleding (multi-brand) oMerchandising van de winkel oUitpakken van de leveringen oOnderhoud van de winkel Ben jij onze ideale kandidaat?

Stuur je cv naar gent.interim konvert.be met vermelding van de titel van de vacature. Tot dan!

Aanbod

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Betalingen ontvangen. Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, .

 • De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen.
 • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

  Producten verkopen : Kleding - Loon volgens ervaring - Werkuren van 10u-18u en in tijdens het weekend tot 18u30 - Mag eventueel ook deeltijds zijn

  Vereiste kwalificaties

 • Ervaring in verkoop - Verzorgd voorkomen - Goedlachs - Flexibel & commercieel - Klantvriendelijk - Weekendwerk is geen probleem (telkens werken op zaterdag elke 1e zondag van de maand koopzondag) -
 • Nederlandstalig, kennis Frans & Engels belangrijk Ben jij onze ideale kandidaat? Stuur je cv naar gent.interim konvert.be met vermelding van de titel van de vacature. Tot dan!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier