Technisch-Administratief Medewerker
Fluvius
Turnhout, BE
3 dagen geleden

Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.

Waar werk je? In onze kantoren te Turnhout

Wat doe je concreet? Met de glimlach behandel je specifieke vragen van klanten . Je verwerkt werkaanvragen voor aansluitingen op het elektriciteit- en aardgasnet in SAP en handelt dossiers na uitvoering van de werken correct af.

Je staat voortdurend in contact met klanten, techniekers en andere diensten . Dus je houdt het hoofd koel en bewaart het overzicht.

Je plant de werken in en houdt rekening met beschikbaarheid van mankracht en materiaal. Klachten volg je op een klantgerichte wijze op.

Wat moet jij hebben? Een ASO of TSO diploma en een sterke administratieve achtergrond . Je hebt interesse in elektriciteit en / of gas , technisch inzicht is een troef om je snel in te werken.

Je blinkt uit in plannen en organiseren , je hebt oog voor detail en een neus voor de juiste oplossing.Tenslotte ben je een kei in communiceren .

Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling.

Wij bieden jou eencontract aan van 12 maanden. Dit kan verlengd worden tot maximaal 2 jaar.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk . Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier