Mech & Electr. service technieker  
Group Tormans
Regio Zwijndrecht
1 dag geleden

Objectives

Onze klant heeft een vestiging in België en zes in Nederland. Zij zijn professionele partner in staalkabel, hijs- en hefapparatuur.

Ze zijn gegroeid uit een andere organisatie die in 1988 van start ging als een specifiek havengericht bedrijf en sinds 2001 tot de groep behoort.

Met meer dan 400 enthousiaste medewerkers in de Benelux wil onze klant voldoen aan alle behoeften op het gebied van staalkabels, hijs-

en heftechniek. Doorgedreven expertise en diepgaande knowhow zijn hun sleutelwoorden. Nieuwe middelen, nieuwe technieken, steeds met dezelfde vertrouwde topkwaliteit en perfecte service.

Tasks

Als Service Technieker heb je een belangrijke, verantwoordelijke en afwisselende job. Je wordt ingezet op een vaste werf bij een grote klant in de Antwerpse haven om deze te voorzien van optimaal werkende hijsinstallaties (Rolbruggen / Takels / Kolom- & wandzwenkkranen).

De voornaamste werkzaamheden zijn met name het elektrisch installeren van nieuwe hijsinstallaties bij deze klant alsook het voeren van mechanisch onderhoud en oplossen van storingen.

Ook het uitvoeren van veiligheidsinspecties van kranen, hijs- en hefgereedschappen, valbeveiliging en klimmaterialen bij klanten behoren tot de werkzaamheden.

Profile

Je hebt een technische opleiding (bij voorkeur Elektriciteit of Elektromechanica) Afgerond. Enige ervaring als servicetechnieker binnen de industrie is een pluspunt.

Je beschikt over een goed analytisch vermogen en een sterk technisch inzicht. Je kan zelfstandig werken en communiceert op een correcte en vlotte manier met klanten en collega's.

Je hebt een dienstverlenende klantgerichte instelling en hebt er geen problemen mee om frequent op hoogte te werken.

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier