Junior netwerkbeheerder
YACHT
Limburg
7 dagen geleden

Over de functie

Continue gezoem, airco en lampjes. Een datacenter is iets waar jij enthousiast van wordt. Via Yacht kun je als junior netwerkbeheerder uitdagende opdrachten aangaan bij leuke opdrachtgevers zoals TNO , Philips , Sabic of KPN .

Of je nu op zoek bent naar een kleinere omgeving of Enterprise, het netwerk van Yacht heeft jou veel te bieden als IT- professional!

Als junior netwerkbeheerder ben jij natuurlijk nooit uitgeleerd, afhankelijk van jouw interesse wil je graag je kennis up-

to-date houden. Dus kies je liever voor een cursus Python of haal je liever je CCNA Security? Naast werk kun je bij Yacht rekenen op heel veel opleidingsmogelijkheden .

Tot slot maak je professional bij Yacht deel uit van een landelijk netwerk van bevlogen professionals uit je eigen èn andere vakgebieden.

Er worden regelmatig events georganiseerd met actuele onderwerpen en je staat altijd in contact met collega’s in onze #Googlecommunity.

En op zoek naar gezelligheid? Kom dan vrijdagmiddag langs voor een borrel bij ons op de High Tech Campus!

Yacht is voor jou een echte carrièreversneller . Wij geloven dat werk dat er toe doet gelukkig maakt. Dit maken we mogelijk door continue te bouwen aan ons netwerk, je voor te bereiden op jobs van de toekomst middels opleiding en het aanbieden van uitdagende opdrachten .

Wees welkom in ons netwerk en geef je carrière een boost!

Functie-eisen

Word jij onze nieuwe collega? Dan verwachten wij dat jij initiatief neemt, op de hoogte bent van de actualiteiten in je vakgebied en energie krijgt van het in contact staan met vakgenoten.

Natuurlijk ben je in het bezit van een hbo diploma richting ICT , je kent de ICT processen je wilt graag je CCNA halen. That’s it!

Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt uitdagende opdrachten voor langere tijd. Hoewel het soms kan voorkomen dat een opdracht korter duurt, duren de meeste opdrachten minimaal een half jaar.

Naast het netwerk en leuke opdrachten heeft Yacht een ruim aanbod aan opleidingen (12500+).

Verder kun je rekenen op :

 • 25 vakantiedagen
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • Talentprograms
 • Leuke collega’s
 • Bedrijfsinformatie

  Yacht staat voor verbindend, uitdagend en daadkrachtig. Uitdagende vraagstukken oplossen en daarmee organisaties én jezelf steeds naar een hoger niveau brengen.

  En dat samen met ruim 5.000 andere professionals met uiteenlopende expertises. Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij in.

  Samen met jou gaan we op zoek naar die opdracht waarin jij het verschil kunt maken.

  Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met me op en ik nodig je graag uit voor een lekkere kop koffie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier