Stage - Communicatie bij Volvo Service Market Logisticis
Volvo Group
Gent
4 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Introductie

Service Market Logistics, een onbekend begrip voor velen, maar een betekenisvolle dienst bij Volvo Group. Zo kijken we niet alleen met trots naar onze fabriek, maar ook naar ons distributiecentrum dat sinds lange tijd een onderdeel maakt van onze Gentse site.

Het grootste centrale distributiecentrum van de Volvo Group wereldwijd is bij ons gevestigd en bevat alle onderdelen van trucks, bussen, constructiematerialen en industriële en marine motoren.

Succesvol zijn en blijven? Daar geloven wij in! Zo hebben we naast een opslagfunctie, ook heel wat nevenactiviteiten waarbij de focus ligt op leveringsprecisie, service en efficiëntie.

Ontmoet jouw team

Je zal deel uitmaken van een klein maar getalenteerd team, bestaande uit 2 collega's. Zo zal je de kans krijgen om aan de zijde te werken van de Communication Manager (verantwoordelijk voor alle communicatie mbt ons distributiecentrum en aanleunende diensten) en de Communication Director (verantwoordelijk voor alle communicatie in Gent & EU).

Zij leren jou graag de kneepjes van het vak.

Description de la fonction

Jouw ideale job?

Ga je graag op pad en ontdek je zo graag wat leeft in onze organisatie? Vind je het nog leuker om er nadien over te communiceren en mensen te inspireren?

Dan is deze stage op jouw lijf geschreven. Je krijgt namelijk de kans om ons communicatieteam te ondersteunen bij verschillende taken.

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Onderhouden van verschillende kanalen zoals Violin, WhatsApp, nieuwsbrieven,...
 • Content aanleveren, creëren van inspirerende en informatieve teksten
 • Lay out ontwikkelen en visuals ontwerpen
 • Netwerken met verschillende personen / stakeholders om up-to-date te blijven over wat leeft binnen de Volvo Group
 • Inhoudelijk meedenken over het Social Media contentplan
 • Profil recherché

  Zijn wij 'the perfect match'?

 • Je bent beschikbaar voor een periode van minstens 8 weken
 • Je bent nieuwsgierig en communicatief. Als echte Sherlock verzamel jij de nodige informatie en weet je die op een informatieve manier te verspreiden
 • Jouw creatieve geest en natuurlijk enthousiasme maken bovendien van jou een echte story-teller
 • Je bent enthousiast en haalt energie uit het contact leggen met collega's uit verschillende departementen
 • Als teamplayer ben je gemotiveerd om te ondersteunen waar nodig en dankzij jouw perfectionisme werk je taken nauwkeurig af
 • De Nederlandse en Engelse taal kennen voor jou geen geheimen : je zou bijna kunnen zeggen dat je perfect tweetalig bent
 • Je kan vlot overweg met verschillende Office Programma's en tools zoals Adobe Indesign, Premiere of andere tools
 • Bijna overtuigd?

  Herken jij het belang van 'het geven van de juiste informatie aan de juiste doelgroep'? Ligt jouw passie bij communicatie en alles wat daarbij komt kijken?

  Ontdek je graag de wereld van interne communicatie? Dan is dit jouw kans! Leer onze Zweedse cultuur kennen in al haar facetten.

  Ontdek wat er leeft in onze organisatie en wat jij als communicatiespecialist in spé kan betekenen binnen een internationale organisatie.

  Dit is jouw moment om te stralen!

  Samen maken we het verschil! Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier