Hoofdmagazijnier/Teamleader
Manpower
Overijse
19 uur geleden

Job Description

Voor onze klant, een verdeler van rollend materieel, zijn wij op zoek naar een Hoofdmagazijnier. In je nieuwe functie sta je in voor het creëren van een stabiele structuur in de logistieke tak en heb je leiding over een 7-

tal personen. Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn en het team (bv. verlofaanvragen), het nakijken van bestellingen, het (administratief) ontvangen van goederen, het regelen van transporten en het implementeren van nieuwe logistieke technologieën.

Bovendien werk je proactief mee aan het dagelijks beheer van het magazijn.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Hoofdmagazijnier te Overijse.

Candidate Profile

Voor deze functie beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en ben je een geboren people-manager.

Ervaring met het aansturen van een team binnen een warehouse-omgeving is dan ook een must. Als Hoofdmagazijnier beschik je over een heftruckattest en draag je waarden zoals veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Bovendien voel je je thuis in een informele werkcultuur en heb je een goede kennis van beheerssytemen.

Client Offer

Bij onze klant komt je terecht in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Als Hoofdmagazijnier krijg je een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden en sta je dagelijks in contact met een leuk team.

Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk verloningspakket met heel wat extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de ervaren teamleader naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier