Onderhoudstechniekers 2-ploegen OF Vaste Nacht
Manpower
Ninove, Oost-Vlaanderen, België
4 uur geleden
source : Jobat

Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van een geautomatiseerd en uitgebreid machinepark.

Daarnaast ben je ook de persoon om de verschillende randapparatuur waaronder verwarmings-, stoom- en koelinstallaties, ovens, etc.

te onderhouden. Bij voorkeur heb je een technisch diploma op zak (A2 elektronica, elektriciteit of elektromechanica), en / of je combineert dit met een eerste relevante werkervaring als technieker.

Je overlegt graag met collega's om samen problemen te kunnen oplossen, maar kan evengoed zelfstandig aan de slag. Je komt terecht in een hecht team onder leiding van Guido, die jou veel technische expertise zal kunnen bijbrengen.

La Lorraine Bakery Group is een groeiend bedrijf, zowel op nationaal als internationaal vlak. Er heerst een goede werksfeer met directe en open communicatie.

Je komt terecht in een werkomgeving met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. De productieomgeving is technisch hoogstaand, een Walhalla voor techniekers.

Qua verloning zijn we flexibel al naargelang kennis en ervaring.

Ben jij klaar voor deze stap?

Contacteer me op 0485 67 60 46 of stuur je CV naar lothar.devos manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier