.Net ontwikkelaar (AI) voor dataplatform bij Beringse topper!
Austin Bright
Beringen, Limburg, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Het verwerken van data heeft je altijd getriggerd en met de opkomst van Artificiële Intelligentie in België zie je hierin de toekomst.

Dit ligt volledig in de lijn van dit bedrijf dat een datamanagement software op de markt gebracht heeft om bedrijven hun gegevensverwerking te optimaliseren.

Met de positieve vooruitzichten binnen deze technologie zijn ook de toekomstige doorgroeimogelijkheden aanwezig! Jouw verantwoordelijkheden : .

Net C# / ASP.NET, Javascript, React, MS SQL en Artificiële Intelligentie Men zoekt iemand die op termijn zou willen doorgroeien naar lead developer.

Momenteel zullen jouw taken bestaan uit het verder ontwikkelen van het bestaande platform, maar ook meedenken met het nieuwe platform die ze op de markt willen brengen.

Dit zal natuurlijk het nodige onderzoek en testen met zich meenemen. De implementatie van de software gebeurt bij de klant zelf en dit maakt ook deel uit van jouw verantwoordelijkheden.

Jouw profiel : .Net C# / ASP.NET, Javascript, React, MS SQL en Artificiële Intelligentie Je bent iemand met de juiste drive die vlot kan multitasken.

Projecten kunnen door elkaar gebeuren en met de implementatie van de nieuwe software zal het een drukke periode zijn. Eens wat langer blijven doorwerken is voor je geen probleem.

Communicatie is heel belangrijk hier omdat ze alles trachten te stroomlijnen en een uitstekende service aan te bieden aan hun klanten.

Daarom ben je iemand die gemakkelijk contacten legt en alles in duidelijke taal kan overbrengen aan jouw collega's en andere niet it-minded personen.

Ervaring in de sector is een must en dit om de integratie te vergemakkelijken, alsook om jouw inzicht hierin te kunnen geven voor de verbetering van het systeem.

Professionele ervaring met .Net framework, C#, SQL en Javascript / React. Kennis en interesse in Artificiële Intelligentie is een sterk pluspunt.

 • Net C# / ASP.NET, Javascript, React, MS SQL en Artificiële Intelligentie - Locatie : Beringen Ons aanbod : .Net C# / ASP.
 • NET, Javascript, React, MS SQL en Artificiële Intelligentie Een functie binnen een b(l)oeiende sector bij een bedrijf met gezonde ambities.

  Je komt terecht in een sterk technisch team waar je de nodige ondersteuning kan krijgen. Werken met nieuwe technologieën en de kans om beter vertrouwd te geraken met artificiële intelligentie door deze in de software te implementeren.

  Een aantrekkelijk brutoloon dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement en laptop.

  Ook op vlak van work / life balance heb je hier enkele voordelen. Je geniet hier van flexibele werkuren en één dag vanuit thuis werken.

  Keywords : .Net C# / ASP.NET, Javascript, React, MS SQL, AI, Beringen Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply austinbright.

  com. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier