MEDIOR ACCOUNTANT BOEKHOUDKANTOOR Bonheiden
James Woodman
Bonheiden, Belgium
9 uur geleden
source : Experteer

Ben je op zoek naar een familiale omgeving waar je jezelf direct thuis voelt? Wil je graag bijleren en met de juiste begeleiding groeien?

Hou je van zelfstandig werken en klantencontact?Dan sluit deze opportuniteit volledig aan bij jouw zoektocht!Client DetailsVoor een middelgroot kantoor te Bonheiden met een 15-tal medewerkers zijn we op zoek naar een startende dossierbeheerder met een passie voor het fiscaliteit.

Binnen deze collegiale omgeving krijg je de mogelijkheid jouw dromen te vervullen.DescriptionJouw profiel : Beschik je over een eerste ervaring als dossierbeheerder?

Bezit je een Bachelor of Master in een relevante opleiding? Wil je graag een ITAAtitel behalen?Solliciteer dan nu voor deze dynamische functie!ProfilesWat is jouw takenpakket?

Startende met het inboekwerk zal je takenpakket steeds uitbreiden met diverse verantwoordelijkheden zoals BTW-aangifte, opstellen van balans en jaarrekening, klantencontact, vennootschapsbelasting en personenbelasting,.

 • Deze taken zullen je stap voor stap worden toegelicht door een senior dossierbeheerder zodat je voldoende begeleiding ontvangt om de taken tot een juist einde te brengen.
 • OfferWat wordt jou aangeboden?Je ontvangt een bruto jaarsalaris tussen 35 000euro en 45 000 euro, afhankelijk van je ervaring.

  Dit geeft je de kans een mooie cent te sparen en zo toch die ene droomreis te maken.Daarenboven komen ook nog eens maaltijdcheques van 8 euro en een ruime vergoeding voor je netto-onkosten van 200 euro.

  Een middelgroot kantoor waar graag een uitstap wordt georganiseerd om de sfeer in het team te optimaliseren, want aan collegialiteit wordt binnen dit kantoor veel belang gehecht.

  Deze vacature wordt behandeld door Rey en Geoffrey Jouw kandidatuur wordt steeds uiterst confidentieel behandeld. Indien je mensen kent die op zoek zijn naar een nieuwe job, mag je hen ook steeds naar ons doorverwijzen.

  Ook hen helpen wij graag verder!Job SummaryType : PermanentID : RB25720 1595599255

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier