HOMOLOGATION / REGULATIONS ENGINEER HONDA
Honda / Hays Engineering Gent
Aalst, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

In de job van Homologation / Regulations Engineer bij Honda ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de wettelijke verplichtingen met betrekking tot de Hondaproducten.

Je evalueert en analyseert alle info en onderzoekt welke invloed er zal zijn op de producten en de technische regularisaties ervan.

Op basis van jouw expertise zorg je voor de nodige rapportage en informatiedoorstroom naar alle betrokken afdelingen binnen Honda op regionaal niveau.

Je zal actief participeren in overlegmomenten en meetings met alle betrokken partijen, zowel op Europees als Internationaal niveau, om de nodige info te verzamelen en de belangen voor de Hondaproducten te verdedigen, ook naar de toekomst toe.

In deze job zal je nauw samenwerken met de verschillende R&D-departementen binnen Honda. Je zal rapporteren aan de Manager Regulatory Affairs en zal ook nauw contact hebben met hoofdkantoren in Europa en Japan.

Je komt voor de vacature van Homologation / Regulations Engineer in aanmerking wanneer je over een technisch bachelor- of masterdiploma beschikt (bijvoorbeeld autotechnologie, automotive engineering).

Bij voorkeur kan je reeds enkele jaren relevante ervaring voorleggen. Je bent een netwerker met sterke analytische en communicatieve vaardigheden die in staat is om diverse projecten tegelijkertijd te managen.

Je bent een teamspeler met een proactieve en ondernemende aanpak. Naast het Nederlands kan je ook professioneel communiceren in het Engels.

Je bent bereid om te reizen voor je job.

Honda Motor Europe biedt jou een uitdagende en gevarieerde job aan met veel internationale contacten en waar je voortdurend in aanraking zal komen met de nieuwste trends en technologieën in de sector.

Je zal terechtkomen in een ervaren team die de nodige expertise met jou kan delen. Voor de job van Homologation / Regulations Engineer kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt met extralegale voordelen en flexibele werktijden.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Ben je gefascineerd door de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de automotive industrie en spreekt de job van Homologation / Regulations Engineer jou aan?

Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier