Tender Manager Milieu
ARCADIS Belgium nv
Antwerpen, Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Een van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Onze Milieuafdeling wil samen met onze klanten duurzame oplossingen uitwerken voor de milieuvraagstukken waar ze mee geconfronteerd worden.

Met jouw commerciële flair kan jij ons helpen om nog meer impact te maken.

In het Business Development luik van deze rol, ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van relaties bij bestaande klanten, en voor het werven van nieuwe klanten / opdrachten.

Als Tender Manager maak je projectvoorstellen op en voer je onderhandelingen met potentiële opdrachtgevers en onderaannemers.

Je bent steeds de link tussen de prospect / klant en onze projectteams, en je vertaalt de noden van de klant en het verhaal van de klant naar een kwaliteitsvol projectvoorstel.

Daarnaast volg je actief trends en ontwikkelingen in de markt op, zodat je strategisch kan meedenken en een lange termijn relatie opbouwt met de klant.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Identificeren en opvolgen van nieuwe business opportuniteiten en actief uitbouwen van een netwerk en klantenportefeuille.
 • Opvolgen van de bestaande klantenportefeuille, van bedrijven uit allerhande sectoren. Je onderhoudt de goede contacten en ondersteunt hen bij noden en vragen.
 • Vertalen van de wensen van de klant in een projectvoorstel
 • Verzamelen van de informatie nodig om een optimaal projectvoorstel uit te werken zowel door gesprekken aan te gaan met collega’s als met externe partijen
 • Coördineren van de input en samenbrengen in een winnend voorstel
 • Verdedigen van het projectvoorstel in samenwerking met experten
 • Overdragen en opvolgen van de projectuitwerking, scopemanagement, tevredenheid van de klant eens het project binnengehaald is
 • Wat heb jij in je mars?

  Als Tender Manager is je luisterend oor je belangrijkste wapen. Je kan goed luisteren naar de noden van prospecten en klanten, deze analyseren en de link leggen met de diensten van Arcadis.

  Daarom is een hogere opleiding met focus op milieu een must voor deze functie, net als ervaring met de uitvoering van milieu-projecten in één of meerdere van volgende domeinen : milieuadministratie, beoordeling van milieueffecten, bodem, water, productregelgeving, energietransitie, milieubeleidsstudies.

  Uiteraard is een commerciële ingesteldheid even belangrijk en haal je energie uit het binnenhalen van nieuwe projecten.

  Daarnaast ben je communicatief sterk en je schrijft vlot - drietaligheid Nl-Fr-Eng is een troef.

  Je werkt graag in een team, maar kan ook zelfstandig je taken opnemen met een hoge dosis aan verantwoordelijksgevoel.

  Natuurlijk hecht je net als ons belang aan duurzaamheid en veiligheid op de werkplek.

  Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-IV1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier