Account Manager (Provincie Antwerpen)
Wolters Kluwer
Zwijnaarde, Ghent, BEL
3 dagen geleden

Heb je reeds een eerste relevante ervaring in B-to-B sales? Heb je een basis mee van boekhoudkundige inzichten? Krijg je energie van klantencontacten en het sluiten van sales deals?

Bekijk onze vacature van Accountmanager voor de Provincie Antwerpen!

Wolters Kluwer biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen aan. Informatie, software en trainingen die onze klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die toelaten hun werk efficiënt uit te voeren.

Als onderdeel van de wereldwijde groep Wolters Kluwer combineren we een grondige kennis van onze lokale markt met inzicht in wereldwijde tendensen en kunnen we permanent investeren in nieuwe technologieën.

Je rol

Als Account Manager ben je de tussenpersoon tussen Wolters Kluwer en de klant - accountants- en boekhoudkantoren (KMO grootte) voornamelijk in de provincie Antwerpen.

Je bezoekt klanten, analyseert hun behoeften en vertaalt ze naar de gepaste software oplossingen.

Een gedegen inzicht in de klant en zijn business is van belang. Je kan meedenken met je klanten en weet op die manier opportuniteiten te detecteren.

Je houdt van prospectie en het overtuigen van mensen is je passie. Eens de deal gesloten, waak je mee over een naadloze opvolging van de bestelling en de correcte implementatie van onze producten.

Klantgerichtheid is daarbij voor jou van het allergrootste belang.

Het uitwerken en opvolgen van offertes, het afsluiten van contracten en het bijhouden van je activiteiten in het CRM-systeem behoren eveneens tot jouw taken.

Je rapporteert regelmatig aan de Sales Leader omtrent de doelstellingen, budgetten en behaalde resultaten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een economische / bedrijfswetenschappelijke richting (Accountancy, International Business Management, T.
 • E.W., Handelswetenschappen, Handelsingenieur, ).

 • Je hebt reeds een eerste ervaring in een salesfunctie in een B-2-B omgeving, bij voorkeur in het financiële marktsegment.
 • Ervaring in de verkoop van software (zoals ERP-systemen) is een troef.
 • Je bent Nederlandstalig met voldoende kennis van het Engels.
 • Soft skills :

  Je blinkt uit wat communicatieve vaardigheden betreft en kent de knepen van het onderhandelen. Je plaatst de klant altijd centraal, denkt met hen mee en vertrekt steeds vanuit hun noden.

  Je ben enthousiast ingesteld, ziet opportuniteiten en je denkt in termen van oplossingen. Verder bent je flexibel en stressbestendig.

  Je werkt accuraat en punctueel.

  What’s in it for you?

  Je komt terecht in dynamisch team met ambitie! Naast een marktconforme verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen, investeert Wolters Kluwer permanent in de groei en de competenties van zijn medewerkers en wil hun volop de kans geven zich te ontplooien.

  Bovendien krijg je vanuit deze rol de kans om Wolters Kluwer mee te nemen op hun Customer journey to the cloud en de KMO’s te bereiken via hun Companionship strategy .

  Ontdek meer troeven van Wolters Kluwer op www.wolterskluwer.be

  Wij werken met een zeer flexibele thuiswerkpolicy, je kan afwisselend van thuis werken en in onze kantoren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier