Traineeship: Sales Recruiter
LMH Engineering
Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Traineeship : Sales Recruiter

Als je graag in de Sales wilt werken maar nog geen ervaring hebt is dit wellicht een mooie eerste stap voor jou : Een betaald traineeship bij een Internationale Recruitment organisatie.

Heb je een commerciële geest, ambitie naar succes en echte ondernemersmentaliteit? Als Sales Recruiter bij Ambitious People Group krijg je de mogelijkheid om snel deals te gaan maken terwijl je alle facetten van het Recruitment vak leert.

Wat ga je doen als Trainee Sales Recruiter?

Tijdens het traineeship van 6 maanden leren wij jou alles wat nodig is om een expert te worden binnen jouw vakgebied en een succesvolle Sales Recruiter.

Denk hierbij aan constante coaching on the job, feedback van ervaren managers en Senior collega's en regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van Sales en Recruitment, zowel intern als extern.

Ben je dan alleen maar bezig met trainingen volgen? Nee. Wij geloven sterk in het principe dat de praktijk de beste leerschool is dus vanaf dag één mag jij al zelfstandig deals gaan closen.

Proactief ga jij jouw netwerk van kandidaten en klanten opbouwen om uiteindelijk de perfecte match te maken. Je voert onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden, schrijft vacature teksten en begeleid kandidaten in hun zoektocht naar de perfecte baan.

Ook doe je marktonderzoek en volg je de ontwikkelingen op de voet zodat jij diegene bent die alle ins en outs van de markt kent.

Dit allemaal met ondersteuning van een hecht, gedreven maar heel gezellig team.

Wat wordt jou geboden?

Ambitious People Group werkt volgens het Homegrown Management principe. Dat betekent dat al onze huidige managers zijn doorgegroeid vanuit een traineeship.

Binnen een paar jaar heb jij ook een aantal promoties gemaakt die gebaseerd zijn op het aantal deals die je maakt. Wil je zelf Trainee's gaan begeleiden dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Maar wil je het liefst een nieuw kantoor openen in een wereldstad kan dat ook. Zo openen wij op 1 april ons nieuwe kantoor Five Finance in Rotterdam en dit is groot nieuws.

Vanaf die dag gaan wij ons ook binnen Nederland richten op de Finance markt. Een echte start up binnen onze bewezen organisatie.

Wil jij hier deel van uitmaken?

Wij bieden :

 • Werken in een ambitieus team waar we informeel met elkaar omgaan en veel leuke dingen doen
 • Een basissalaris en een zeer aantrekkelijke bonusstructuur
 • Werken op een toplocatie in het centrum van Antwerpen
 • Mooie incentives zoals trips naar New York of Hong Kong, lunches in sterrenrestaurants, een Rolex voor de best performers en veel meer
 • Een op maat gesneden leerweg met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Wat wordt er van jou verwacht als Trainee Sales Recruiter?

  In deze functie is het belangrijk dat je een persoonlijke drive hebt om succesvol te zijn. Resultaat is voor jou alles en uitdagingen ga je niet uit de weg.

  Je beschikt over een HBO en / of WO denkniveau en een passie voor sales. Daarnaast hou je van gezelligheid en een goede borrel.

  Het is een vereiste dat je de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk perfect beheerst. Tenslotte woon je op maximaal 30 minuten reisafstand van ons kantoor in het centrum van Antwerpen.

  Waar ga je werken?

  Werken voor Ambitious People Group is niet zomaar een carrière, het is een way of living. Wij houden ervan hard te werken, resultaat te boeken, onze grenzen te verleggen, leren van andere culturen en het beste uit onszelf te halen.

  Ambitious People Group is opgericht in 2007 en uitgegroeid in een zeer succesvolle internationale recruitment organisatie.

  Ambitious People Group bestaat uit de volgende 5 gespecialiseerde brands : SAM Recruitment, Ardekay IT Recruitment, LMH Engineering, Four Life Sciences en Five Finance.

  Samen met meer dan 200 professionals in Europa en Azië helpen wij elke dag onze klanten en kandidaten wereldwijd om hun ambities te verwezenlijken.

  Meer weten?

  Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kido Otten, Corporate Recruiter, +31 2057 08128 of kido.otten ambitiouspeople.

  com. Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.

  Is dit (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze vacature, mail de namen dan door naar recommend ambitiouspeople.

  com en krijg een waarde cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier