Loodgieter
Accent
Lokeren, BE
22 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functieomschrijving

Volledigzelfstandig aan de slag onder de vleugels van een gerenommeerdewerkgever in regio Lokeren : dat kan! In de ruwbouwfase ben jijverantwoordelijk voor de installatie van aan- en afvoerleidingen.

Later in het project sta je in voor de plaatsing van sanitairetoestellen ketels radiatoren waterpompen etc. Doorheen het projectkan je te allen tijde terugvallen op dezaakvoerder.

Functie-eisen

Alsloodgieter heb je oog voor details en hecht je belang aanklantvriendelijkheid.

 • Je hebt ervaring in hetplaatsen en herstellen van installaties voor centrale verwarming ensanitair
 • Je hebt ervaring bij particulierewerken
 • Je kan werken in teamverband
 • Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier