Target Recruitment - Senior System Engineer
Target Recruitment
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Context Hier wordt veel geïnvesteerd in IT, waardoor je in een ultramoderne Microsoft omgeving werkt met de nieuwste technologieën en versies.

Ze hebben rechtstreekse contracten met Microsoft en er worden opleidingen voorzien van hieruit. Heb jij een grote passie voor servers, virtualisatie, cloud, .

 • en hecht je belang aan een goede work-life balans? Spreekt een bedrijf met een maatschappelijke bijdrage je aan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze interne functie als Senior System Engineer bevindt zich te Brussel en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Functie Het IT-departement bestaat uit 100 collega's en is een volledige Microsoft omgeving. Om je een idee te geven : 3500 werknemers, +350 servers, 2 datacenters, locaties verspreid over heel België.

  Kortom, uitdaging genoeg! Als System Engineer maak je deel uit van het infrastructuur team (15 collega's). Je focus ligt op projecten.

  Dit betekent dat je zelfstandig een technische oplossing uitwerkt en dit bespreekt met de infrastructuur architect. Deze projecten hebben betrekking op Windows, Virtualisatie, Cloud, Storage, Netwerken, .

 • Verder denk je mee na om de behoeften van de business op technisch vlak in te vullen. Profiel Je hebt een bachelor diploma in IT.
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en omgeving. Je hebt ervaring met projectmatig werken. Je hebt technische kennis van : Windows Server, Active Directory, O365, .

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en je hebt een goede kennis van het Frans. Je bent leergierig en een echte teamplayer.
 • Aanbod Je komt terecht in een nationaal maatschappelijk bedrijf dat 3500 werknemers telt. Ze hebben vestigingen over heel België met het hoofdkantoor gevestigd te Brussel Noord.

  Je krijgt een gevarieerd takenpakket binnen een stabiele organisatie en dit in combinatie met een mooie work-life-balans.

  Je krijgt heel wat opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je ontvangt een salaris volgens ervaring en daar bovenop een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen : Een 37u / week met 12 ADV dagen bovenop de standaard 20 verlofdagen.

  Flexibele werkuren. Stevige groeps- en hospitalisatieverzekering. Maaltijdcheques. Openbaar vervoer 100% terugbetaald. Herken jij jezelf in deze beschrijving?

  Wil je meewerken aan uitdagende projecten en dit in combinatie met een goede work-life balans? Stuur je CV via onderstaande knop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier