Onderhouds mechanieker
Umicore
Belgium, Hoboken
3 dagen geleden

Je functie

Als Maintenance Operator Mechaniek ben je mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installaties op de hele productiesite.

Mechanische storingen lokaliseer je snel en los je efficiënt en accuraat op. Je vervangt defecte onderdelen, indien nodig met aanpassingswerken.

Je voert complexe interventies uit zoals het vervangen van emailreactoren, het plaatsen van roerders met mechanische pakkingen, het vervangen van hijskabels van bruggen, het uitlijnen van pompen en motoren...

Je diploma en ervaring

Je hebt een diploma A2 TSO mechanica of elektromechanica of gelijkwaardige ervaring. Je beschikt over kennis van tandwielkasten, lagers en dichtingen en kunt technische informatie opzoeken (zoals passingen en toleranties).

Als onderhoudsmechanicus kan je een plan lezen en schetsen maken van onderdelen voor de draaierij. Je beschikt over een uitgebreide mechanische kennis en hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring.

Je persoonlijkheid

Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en volgt de vooropgestelde procedures (aanmeldingsplicht, werkvergunning, LMRA.

 • Je hebt oog voor orde en netheid.
 • Je afdeling

  De grondstoffen op onze planeet zijn schaars. Bij Umicore schenken we edele en zeldzame metalen met onze raffinerings- en recyclagetechnologie een tweede leven.

  We zijn experten in de behandeling van de meest complexe materialen uit alle hoeken van de wereld. Onze processen dragen bij tot de kringloopeconomie en verminderen de impact op het milieu.

  We willen nog meer metalen recupereren uit uiteenlopende soorten materialen. We kunnen dus niet stil blijven staan. We moeten nieuwe werkwijzen vinden, nieuwe oplossingen ontdekken en nieuwe processen ontwikkelen.

  Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

  Wat mag je verwachten

  Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen.

  We bieden een competitief loon en alle voordelen die je mag verwachten van een top employer.

  Ons bedrijf

  Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

  Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-

  toepassingen, katalysatoren Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier