Projectleider
Accent
Deinze, BE
5 dagen geleden

Onze partner is gespecialiseerd inbouwputschoringen, ondersteuningsconstructies en vijzeltechnieken.Ze streven er naar om de werken in alle veiligheid uit te voerenconform de VCA-reglementering.

Ze beschikken uit een modernmachinepark, grote stock en uiterst ervarenvaklui.

Functiebeschrijving

Voorde vacature als projectleider zijn we op zoek naar iemand die van Atot Z verantwoordelijk is voor de toegewezen bouwprojecten.

Volgende taken behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid :

 • je bent verantwoordelijk voor de operationeleen administratieve ondersteuning van de projectleiding;
 • begeleiden en opvolgen van de projecten : prijscalculatie, basis stabiliteitsberekening, bestellingen,werfvoorbereiding, ...;
 • dagelijks beheerverzorgen en co rdineren van werfdossiers, inkomendeprijsaanvragen, planningen van de uitvoering;
 • af en toe zal je werfbezoeken doen, waarbijcontact met klanten cruciaal is.
 • Is dit nietdat vacature dat jij zoekt? Neem contact op 09 / 218.07.51 of mailnaar zwijnaarde.construct.engineering accentjobs.

  be Dan bekijken wesamen demogelijkheden.

  Functie-eisen

  Benjij in het bezit van een masterdiploma industrieel of burgerlijkingenieur bouwkunde? Heb je een goed technisch inzicht en eenuitstekende technische vakkennis?

  Dan is deze vacature misschienwel op je lijf geschreven. Voor de vacature als projectleiderzoeken we iemand die zich kan vinden in volgend profiel :

 • dynamisch werken met een passie vooruitvoering;
 • zeer resultaat gericht zijn;
 • goede organisatorische capaciteiten enplanmatig te werk gaan zijn een must;
 • zelfstandig werken en zin hebben voorinitiatief;
 • flexibele ingesteldheid.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Eenambitieus bouwbedrijf dat behoort tot een financieel sterke groep.De bedrijfswaarden dragen ze hoog in het vaandel : 'betrokkenheid,eerlijkheid & respect'.

  Je wordt omringt door een jong endynamisch team, werkend in moderne en functionele kantoren. Naasteen boeiende job met veel perspectief en diversedoorgroeimogelijkheden krijg je de mogelijkheid om zowel intern alsextern een opleidingstraject aan te gaan om je vaardigheden aan tescherpen.

  Naast dat krijg je uiteraard een aantrekkelijkeverloning, aangevuld met maaltijdcheques,hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier