bandenmonteerder
Accent
De Pinte, BE
3 dagen geleden

Het bedrijf is bandenexpert en de meestcomplete mobiliteitsorganisatie van Belgi . Het bandenbedrijf biedtaan zijn leden een breed gamma van diensten en producten om hunmobiliteit maximaal te beschermen.

Het bedrijf is eenkwaliteitsspeler die actief is op diverse domeinen binnen zijnsector. Werknemers krijgen er de ruimte om zichzelf te ontplooienen worden door iedereen gerespecteerd in zijn of haar persoonlijkewaarden.

Functiebeschrijving

Onzebandenmonteurs staan in voor een excellente service voor hetmonteren balanceren en herstellen van banden voor personen vanzowel onze particuliere als onze professioneleklanten.

Functie-eisen

Jehebt een technische opleiding genoten en / of je hebt ervaring inde bandensector als bandenmonteur Je kan monteren balancerenstockeren en als je ook nog kan uitlijnen is dat zeker een plus Jeweet je 'handen uit de mouwen te steken' en je bent een plantrekkerJe bent een teamplayer en je hebt een klantvriendelijke houding Jebeheerst de Nederlandse taal Je bent leergierig en schenkt aandachtaan veiligheid orde en netheid op dewerkplaats

Arbeidsvoorwaarden

Eenfamiliale werksfeer met toffe collega's. Trouwe klanten die jouwadvies appreci ren. Een intensieve productopleiding eeninwerkperiode en grote zelfstandigheid.

Interne opleidingen endoorgroeimogelijkheden. Een marktconform loon.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier