Verkoper/verkoopster interieur
Accent Jobs
Antwerpen
1 dag geleden

Functieomschrijving

Binnen de job als verkoper / verkoopster interieur in Antwerpen zal jij het idee van de klant omzetten naar een volledig concept.

Je bespreekt welke ruimte ze willen inrichten, doet voorstellen op basis van de stijl en het budget dat ze voor ogen hebben en werkt dit verder uit in een 3D-tekenprogramma.

Hiervoor hoef je geen voorkennis te hebben, hier wordt een opleiding voor voorzien.

Indien de klant aanpassingen wenst, voer je deze verder door en als de klant akkoord gaat maak je een offerte op en zorg je dat het productieproces in gang gezet wordt.

Onze klant is een luxe meubelzaak die intussen meer dan 70 jaar bestaat. Ze leveren topkwaliteit die volledig personaliseerbaar is in functie van de wensen van de klanten.

Hiervoor hanteren ze een menselijke open sfeer. Geen harde sales of targets maar een menselijke aanpak op basis van de behoeftes van de klant.

De meubels worden volledig op maat gemaakt. Geen kant -en klare zaken dus. Elk stuk wordt gepersonaliseerd geproduceerd nadat het besteld wordt.

Doordat ze verder willen uitbreiden en een nieuwe zaak gaan openen in het centrum van Antwerpen, gaan we op zoek naar twee voltijdse toonzaalverkopers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier