BI Specialist
Smals
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rolAls BI Specialist maak je deel uit van het projectteam dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van applicaties die de bedrijfsprocessen ondersteunen.

Hiernaast is het projectteam ook verantwoordelijk voor de rapportering over deze processen. Jouw belangrijkste taak situeert zich bij de rapportering.

Je staat in voor het design, de ontwikkeling en de tests voor back-end (ETL) en front-end (reporting environment) van de BI-

omgeving. Je moet hierbij samenwerken met je collega's die de operationele systemen ontwikkelen, bijvoorbeeld bij de uitwerking van het datamodel.

Je werkt samen met de BI-specialisten van de 2 andere projectteams, bijvoorbeeld bij de uitwerking van de datawarehouse-

omgeving, met de systeembeheerders die de infrastructuur verzorgen waarop de BI-omgeving beschikbaar is en met de eindgebruiker om de ter beschikking gestelde informatie te benutten.

IBM Cognos wordt momenteel gebruikt. De ganse BI-architectuur is echter aan vernieuwing toe. Hierbij wordt zowel gekeken naar de BI-

tool als de inbedding van Big Data componenten in de architectuur.Uw profielAls Bachelor of Master in de informatica beschik je over een eerste beroepservaring in een datawarehouse-

omgeving. Je hebt een goede kennis van het design van databases, BI-concepten en SQL. Pluspunten zijn een (basis)kennis van Python, R, Hadoop, Apache Spark of Apache Kafka.

 • Het domein is vrij complex. Je bent bereid je in te werken. Je kan dit in grote mate zelfstandig. Je gaat nauwkeurig en methodisch te werk en je bent resultaatgericht.
 • Dankzij je contactvaardigheid onderhoud je goede relaties met de eindgebruikers en met de technische teams. Je beschikt over een goede kennis van het technisch Engels.

  Ons aanbodBij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier