Adminstratieve ondersteuning en Intern sales
Europages
1348 Louvain La Neuve
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

EUROPAGES is een Europees B2B-platform dat beschikbaar is in 26 taalversies. Het telt 3 miljoen bedrijven die ingeschreven zijn, voornamelijk fabrikanten, service providers, groothandelaren en distributeurs.

Iedere maand gebruiken meer dan 2 miljoen unieke bezoekers, die uit de hele wereld afkomstig zijn, het platform om naar producten, services en leveranciers te zoeken.

Job description

Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar Nederlandstalige en Franstalige studenten die zullen instaan voor het contacteren van doelgerichte bedrijven om onze digitale oplossingen kort te presenteren en trachten om afspraken te krijgen.

Mooie werkomgeving, kantoor in Louvain-La-Neuve, op een steenworp afstand van de UCL. Flexibele schema's : 9-12 en / of 13-16 (een of meer halve dagen of volledige dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de student)

Het hele jaar door, maar ook tijdens schoolvakanties.

Searched Profile

Je bent iemand die over commerciële skills beschikt en het Nederlands perfect beheerst Frans is een plus. Je bent dynamisch, ondernemend en houdt van uitdagingen.

Verkoop en telefonsch contact is voor jou een aspect dat je een boost geeft en je helpt te evolueren op professioneel en persoonlijk niveau, omdat het een bewijs is van je doorzettingsvermogen en een persoonlijkheid die de evolutie en de uitdagingen op prijs stelt.

We offer

Een aangename werkomgeving, een dynamisch team, een vast salaris en regelmatige incentives (cadeaubonnen enz.)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier