Binnenschrijnwerker - regio Geel (m/v)
Konvert Construct Geel
Geel, BE
3 dagen geleden

Profiel

Onze klant te GEEL is gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van winkels zoals Esprit, H&M, Bpost, BNP Paribas Fortis, .

 • De voorbereiding van deze verbouwingen beginnen in de eigen schrijnwerkerij, en hier hebben ze een extra medewerker nodig.
 • Heb jij enkele jaren ervaring als BINNENSCHRIJNWERKER, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Je komt terecht in een gemotiveerd en enthousiast team, en mag rekenen op een goede verloning.

  geel.construct konvert.be

  Aanbod

  Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - een leuke uitdaging met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit -

  meebouwen aan innovatieve en prestigieuze interieurprojecten - een goede verloning binnen PC 124 - een vast contract na een positieve interimperiode

  Vereiste kwalificaties

 • Ervaring of opleiding als binnenschrijnwerker - Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier